"Det er vores ambition at producere og løbende produktudvikle vores danske kvalitets ladcykler og blive markeds ledende i hele verden ".

 

 

Firmaet Nihola Cykler er stiftet tilbage I 1999 af Niels Holme Larsen, heraf navnet Nihola.

Niels blev i 1997 inspireret til en cykeludstilling i København og udviklede og byggede den første runde Nihola og cyklede over Storebæltbroen, da den åbnede den 4. juni 1997 på den aller første prototype .

Jobbet som maskiningeniør blev opsagt. I en baggård på Vesterbrogade 137 blev de første 100 ladcykler produceret. Niels lavede selv al metalarbejdet, slog stelnummer i cyklerne, monterede dem og solgte dem. Den første kollega blev ansat og siden har vi haft forskellige butikker og produktionssteder og firmaet er vokset og flere modeller er udviklet siden. Niels er stadig i 2020 eneejer af Nihola Cykler.

Vi har som en af de få danske produktionsvirksomheder fået 5 gazeller i streg. I dag råder vi over 2000 kvm moderne og nybygget produktion i Kirke Såby mellem Roskilde og Holbæk. Vi stolte over vores danske arbejdspladser og danske produktion. Vi er også stolte over at vores stel er svejset og lakeret i Danmark i 2020. Nihola Cyklerne bliver håndbygget med faglig stolthed og de bliver prøvekørt og kvalitetschecket inden de forlader fabrikken. Det er en af vores kerne værdier.

I 2011 leverede vi 1600 egenudviklede Post Nihola elcykler til Post Danmark. I 2020 benyttes disse stadig efter ca. 250.000 start og stop.

Målet og visionen med Nihola var tilbage i 1999 at blive markedsleder på det danske marked for ladcykler. Med flere end 10.000 Nihola Cykler i København er dette mål blevet indfriet. Målet og visionen er i 2020 at forblive konkurrencedygtige i Danmark og opnå større markedsandele i Europa og Nordamerika. Vi har i dag export til forhandlere i 35 europæiske lande, USA og Canada.