Norsk forfatter af cykelreparationsbogen 'MekkeBoka' anmelder

Læs Rasmus Leiros anmeldelse af nihola Cigar Family i det norske magasin Dagbladet her

Pedal-limousine til store familier

Der er stil over at komme trillende i Niholas ny BIG med plads til seks børn og en kasse øl. Og den kører forbavsende let og glidende.

Min kone har jo talt om det længe, men jeg kunne ikke rigtig se, hvorfor jeg skulle bygge en større ladcykel«, siger Niels Holme Larsen, maskiningeniøren, der står bag Nihola-cyklen.»Men nu har vi så tredje barn på vej, og så kan jeg jo godt se fidusen«.Niels Holme Larsen begyndte at producere ladcykler i 1998 (Ni Ho La er de første to bogstaver i hvert navn), mens han på deltid fortsatte med at lave maskiner til filmfremstilling hos Agfa og Fuji.

Læs Politikens anmeldelse af nihola BIG her

Hanne Rasmussen, Ergoterapeut Vejle Kommune, anmelder

På Vejlefjordcenter har vi, ergo- og fysioterapeuter – afprøvet Nihola Cyklen i forhold til vores genoptræningsdeltagere, der er voksne senhjerneskadede.

Denne gruppe fremviser et bredt billede af funktionsnedsættelse. Fysisk ses ofte rester af halvsidig lammelse, med nedsat kraft eller spasticitet i en arm eller et ben, eller begge dele, og ofte er der nedsat balance. Desuden kan der være forskellige kognitive vanskeligheder, generelt er indlæringsevne og reaktionshastighed nedsat.

Læs Hanne Rasmussens anmeldelse af nihola cykler her

Veltrimmet tønde på tre hjul

Selv om transportcyklen Nihola er for lille som alternativ til bilen i byen, er den attraktiv som erstatning for den almindelige tohjulede cykel.

Det er en fed cykel, du har«, råber en snedker, idet jeg hurtigt passerer ham og hans parkerede varevogn. Cyklen, jeg kører på, er en usædvanlig transportcykel, der minder om en tønde med tre hjul. Men Nihola, som den hedder, er flot og elegant at se på.

Læs resten af Politikens anmeldelse af nihola Cigar Family her