Sikkerhed, service, vægt og kvalitet

En Nihola Cykel er konstrueret efter enkle og stærke mekaniske principper, hvilket medfører et serviceniveau som på en almindelig tohjulet cykel.
 
Styreprincippet er vedligeholdelsesfrit og stabilt og kendes fra bilen, hvor forhjulene drejer uafhængigt af stellet.

Stabiliteten er ensbetydende med sikkerhed.

Transportkassen på en Nihola Family er unik og yder en ekstra stor sikkerhed for dine børn. Transportkassen er opbygget som en stærk dobbelt sandwich kasse uden hjørner. Rammen består af en top og bund stålramme svejset sammen med lodrette stålprofiler. Rammerne er sammensvejset med 5 stærke lodrette stålrør. Konstruktionen betyder, at en bil kofanger altid vil ramme et af de lodrette stålrør, og derved beskytte børnene ved en evt. påkørsel.

Bagstellet og transportkassen er opbygget i en stiv enhed. Med andre ord forsvinder energien fra pedalerne ikke i vrikkeri i drejeleddet mellem transportkassen og bagstellet.

Nihola Cyklerne har som noget unikt en ladbund der ligger under center af forhjulene. Det lave tyngdepunkt øger stabiliteten og giver god plads til f.eks. en barnelift under børnebænken.


Som eksempler på Nihola Cyklernes enkelthed og kvalitet kan nævnes:

  • 100 procent håndbygget dansk kvalitet igennem 20 år
  • service frit styretøj
  • kraftig dobbelt pulverlakering
  • stellet er opbygget i præcisionsstålrør
  • alle blanke beslag er udført i rustfrit stål
  • alle bolte, møtrikker og skiver, som kan skaffes i rustfri kvalitet, er rustfrie.

Vores dygtige mekanikere er alle faguddannede og arbejder med høj faglig stolthed. Det er din garanti for, at der ikke er gået på kompromis med samlekvaliteten under montagen af cyklen. Hver eneste cykel bliver prøvekørt og kontrolleret af den mekaniker, der har bygget cyklen og byggesedlen arkiveres hos os.