Sikkerhed, service, vægt og kvalitet

nihola cyklen er konstrueret efter enkle mekaniske principper, hvilket medfører et serviceniveau som på en almindelig tohjulet cykel.
 
Samtidig er nihola cyklen den letteste trehjulede transportcykel på det danske marked og opbygget af kvalitetskomponenter. Styreprincippet er enkelt, vedligeholdelsesfrit og stabilt og kendes fra bilen, hvor forhjulene drejer uafhængigt af stellet.

Stabiliteten er ensbetydende med sikkerhed i forhold til til transport af både fører og børn.

Transportkassen, der omslutter og beskytter børnene yder en ekstra sikkerhed på Family modellen. Transportkassen er opbygget som en stærk dobbelt lukket rørramme uden hjørner. Denne består af en vandret top og bund stålramme. Rammerne er sammensvejset med 5 stærke lodrette stålrør. Konstruktionen betyder, at en bil kofanger altid vil ramme et af de lodrette stålrør, og derved beskytte børnene ved en evt. påkørsel.
 
Transportkassen kan også leveres med brudt åben frontramme og en frontluge, der kan åbnes. Denne konstruktion er dog langt fra så stærk som den lukkede frontkasse.

Bagstel og transportkassen er opbygget i én enhed, hvilket giver øget stivhed og en kontant energiudnyttelse, hvor energien ikke forsvinder i vrideri i stellet.

nihola cyklerne har som noget unikt en ladbund, der ligger under niveauet af forhjulenes aksler. Det lave tyngdepunkt og ladbund øger stabiliteten og giver plads til f.eks. en barnelift under børnebænken, der nemt aftages uden brug af værktøj.

nihola cyklerne har det største mål på det danske marked, målt fra ladbund og sædebund til kalechetaget. Hermed er det muligt at benytte kalechen også ved transport af større børn.

nihola cyklerne har det største mål på det danske marked, målt fra sæde til styr. Det er vores langbenede brugere glade for.

Som eksempler på nihola cyklernes enkelthed og kvalitet kan nævnes:

  • service frit styretøj
  • der skal ikke benyttes specialværktøj for at aftage forhjulene
  • gearkablet er standardlængde
  • krankboksen er lukket og service fri
  • kraftig slagfast pulverlakering
  • kædeprincip og baghjul som på en alm. cykel
  • stellet er opbygget i præcisionsstålrør
  • alle blanke beslag er udført i rustfrit stål
  • alle bolte, møtrikker og skiver, som kan skaffes i rustfri kvalitet, er rustfrie.
  • stærke dobbeltbundede aluminiumsfælger for og bag

Vores dygtige mekanikere er alle faguddannede og arbejder med høj faglig stolthed. Det er din garanti for, at der ikke er gået på kompromis med samlekvaliteten under montagen af cyklen.